Principală  —  IMPORTANTE   —   Rezina: Două femei au murit,…

Rezina: Două femei au murit, iar un copil se află în comă. Poliția presupune că s-ar fi intoxicat cu ciuperci

Tragedia la Rezina. Un copil născut în anul 2017 se află în stare gravă, în comă, iar mama acestuia, născută în anul 1994, precum și bunica, născută în 1973, au decedat, fiind găsite în baie și, respectiv, pe pat. Poliția presupune că persoanele s-ar fi intoxicat cu ciuperci.

Ofițera de presă a IP Rezina, Elena Băetrău, a comunicat pentru ZdG că ieri, 7 iunie, în jurul orei 14:00, cele două femei au mers în pădure după ciuperci, iar seara, la ora 22:00, mamei copilului i s-a făcut rău.

Cadavrele au fost depistate de către soțul femeii mai tinere, iar apelul la poliție a fost înregistrat în această dimineață, în jurul orei 10:00, de la felcerul SAMU Rezina.

„În bucătărie, în farfurie şi în tigaie, au fost depistate ciuperci pregătite. La fața locului s-a deplasat medicul legist din cadrul CML Rezina, care în urma examinării exterioare a cadavrelor, nu a depistat careva leziuni corporale sau semne de moarte violentă. Versiunea preventivă este că decesul a survenit în urma intoxicației acute, drept consecinţă a consumului de ciuperci. Cadavrele au fost transportate la CML Rezina pentru stabilirea cauzei decesului”, transmite IP Rezina

Copilul a fost transportat de urgență la Spitalul raional Rezina, din motiv că avea vomă și convulsii, fiind internat în secția de reanimare cu diagnoza intoxicație acută.