Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Reacția Poliției de Frontieră cu…

Reacția Poliției de Frontieră cu privire la incidentul de la Briceni

Foto: Captură video Deschide.md

După ce în mediul online a fost publicat vineri, 15 ianuarie, un video în care doi polițiști de frontieră urmăresc cu indiferență cum un tânăr este bătut și atacat cu cuțitul la o stație peco din raionul Briceni, Poliția de frontieră a venit cu o reacție în acest sens.

Astfel, Poliția de Frontieră susține că regretă lipsa de reacție din partea angajaților.

Referitor la incidentul petrecut la o stație peco din raionul Briceni, în care implicarea polițiștilor de frontieră prezenți a fost una imperioasă, dar care din păcate nu a avut loc. Poliția de Frontieră regretă lipsa de reacție din partea angajaților, condamnă orice inacțiune de acest gen și indiferența manifestată față de acțiunile huliganice”, se arată într-o notă informativă a instituției.

Potrivit instituției, în acest sens, a fost inițiată o anchetă de serviciu, care va stabili toate circumstanțele incidentului.

„Ne asumăm responsabilitatea de a investiga obiectiv conjuctura pentru a nu se mai întâmpla astfel situații”, se mai arată în nota informativă.

Un bărbat a fost amenințat cu cuțitul și bătut de către un alt bărbat chiar sub ochii a doi polițiști de frontieră, care priveau impasibili în timp ce-și cumpărau bere. Incidentul a avut loc în seara de 13 ianuarie, în jurul orei 19:50, într-o stație PECO din localitatea Criva, raionul Briceni, relatează Deschide.md.