Principală  —  IMPORTANTE   —   Prim-ministrul Regatului Belgiei vine astăzi…

Prim-ministrul Regatului Belgiei vine astăzi în R. Moldova. Autoritățile municipale anunță restricții de circulație în capitală

Sursa foto: Reuters

Primăria municipiului Chișinău informează că miercuri, 3 aprilie 2024, este limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. Măsura este luată de poliție, în contextul vizitei oficiale în R. Moldova a prim-ministrului Regatului Belgiei, Alexander De Croo.

Delegația oficială va vizita Guvernul și Parlamentul R. Moldova.

„Astfel, în intervalul orelor 08:00 – 18:00, va fi limitat temporar accesul publicului pentru desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere”, susțin autoritățile municipale într-un comunicat.

De asemenea, reprezentanții Inspectoratului General al Poliției (IGP) anunță că la această oră se circulă cu dificultate în sectorul Buiucani al capitalei, în contextul unor filmări autorizate de Administrația Publică Locală, traficul pe mai multe străzi din acest sector fiind restricționat. 

„Îndemnăm șoferii la calm și respect reciproc în trafic”, afirmă IGP.