Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Până la sfârșitul lunii octombrie,…

Până la sfârșitul lunii octombrie, la complexul „Moldexpo” din Chișinău va fi organizat târgul agricol „Satul Meu”

Din 3 septembrie și până la sfârșitul lunii octombrie, la Complexul „Moldexpo” din Chișinău va fi organizat, în fiecare weekend, târgul agricol „Satul Meu”. Potrivit Guvernului, producătorii agricoli vor avea la dispoziție o suprafață de 6 000 de metri pătrați pentru a-și expune roadele sâmbăta și duminica, în intervalul orelor 09:00 – 18:00.

„Începând de mâine și până la sfârșitul lunii octombrie, la Moldexpo se va desfășura târgul agricol Satul Meu. Așadar, în fiecare weekend, producătorii agricoli vor avea la dispoziție o suprafață de 6 000 de metri pătrați pentru a-și expune roadele”, anunță Guvernul.

Anterior, Ministerul Agriculturii menționa că participanții la târg își pot comercializa produsele din cortul personal, direct din microbuz sau de pe spațiile amenajate de organizator.

„Producătorii agricoli, gospodăriile țărănești, fermierii, agricultorii individuali pot participa la târg, în fiecare weekend, în intervalul orelor 09:00-18:00, pe întreaga perioadă 3 septembrie – 30 octombrie sau alegând dățile selectiv. Participanții își pot comercializa produsele din cortul personal, direct din microbuz sau de pe spațiile amenajate de organizator”, potrivit Ministerului Agriculturii.

Târgul producătorilor agricoli „SATUL MEU” – 2022 se desfășoară sub egida Guvernului R. Moldova și are despre scop promovarea produselor autohtone, dezvoltarea relațiilor comerciale și susținerea producătorilor agricoli din R. Moldova, spun autoritățile centrale.