Principală  —  IMPORTANTE   —   Noii directori generali adjuncți ai…

Noii directori generali adjuncți ai APP au fost prezentanți colectivului

Noii directori generali adjuncți ai Agenției Proprietăți Publice (APP), Tatiana Savva și Mariana Pânzaru, au fost prezentațu luni, 7 februarie, colectivului instituției.

Șeful APP, Eugeniu Cozonac, le-a urat succes noilor colege și le-a asigurat de tot suportul necesar în procesul de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu.

„Mă bucur că în sfârșit echipa APP s-a completat și a prins un alt contur. Sunt sigur că avem exact oamenii potriviți la locul potrivit. Sper că experiența, profesionalismul și cunoștințele vaste pe care le aveți vor aduce plus valoare instituției și vor contribui la creșterea performanței întregii echipe. Trebuie să depunem eforturi conjugate, așa încât munca noastră zilnică să genereze rezultate palpabile și imediate, iar comunicarea cu alte instituții să fie una dinamică și fără bariere birocratice”, a declarat directorul general al APP, Eugeniu Cozonac.

Mariana Pânzaru, care va fi responsabilă de administrarea bunurilor proprietate publică și evidența patrimoniului public, susține că va depune tot efortul necesar pentru ca agenția să prospere, iar rezultatele să nu se lase așteptate.

„Sunt câteva calități pe care le apreciez cel mai mult la o echipă: onestitatea, transparența și entuziasmul. Vreau să avem o conlucrare productivă, astfel încât la sfârșitul fiecărei zile de muncă să fim mândri de reușitele obținute și de obiectivele atinse de instituție”, a menționat Mariana Pânzaru.

Și Tatiana Savva, directoare generală adjunctă responsabilă de administrarea corporativă, planificarea, analiza și evaluarea activității întreprinderilor de stat și a societăților comerciale cu cota statului în capitalul social, a subliniat faptul că este gata să facă față tuturor provocărilor.

„Pentru mine este o adevărată provocare să fac parte din echipa APP. Știu că avem foarte multe de făcut. Ușor nu va fi, dar nici imposibil. Cred că muncind împreună cot la cot și cu dedicație, vom reuși să îndeplinim cu succes orice sarcină”, a adăugat Tatiana Savva.