Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Luptătorul K1, Mihai Pîrgaru, rămâne…

Luptătorul K1, Mihai Pîrgaru, rămâne în arest preventiv. Curtea de Apel a respins recursul avocaților

Mihai Pârgaru

Judecătorii Curții de Apel au respins ca fiind nefondat recursul avocaților, iar luptătorul K1, Mihai Pîrgaru, cercetat penal în dosarul morții lui Serghei Bejenari, tânărul omorât în bătaie în fața unui club de noapte din capitală, rămâne în arest preventiv.

Noaptea de 18 spre 19 mai a fost fatală pentru Serghei Bejenari, un tânăr de 30 de ani, ucis în bătaie în apropierea centrului comercial Atrium din capitală. Bejenari petrecea alături de fratele său Ion, de polițistul Serghei Bradu și trei femei ziua de naștere a omului legii în într-un club din capitală. În urma unui conflict transformat în bătaie între cei trei și un grup de sportivi, Bejenari a fost transportat de urgență la Institutul de Medicină Urgentă, acolo unde a decedat în dimineața din 25 mai.

Mihai Pîrgaru a fost reținut pe 26 mai, iar a doua zi a fost reținut și Aurel Ignat. Pe numele celor doi au fost emise mandate de arest preventiv de 30 de zile, iar recent acestea au fost prelungite pentru încă 30 de zile. Cel de-al treilea învinuit, Eugeniu Deliu, a fost anunțat în căutare internațională.