(LIVE video/text) Ședința Consiliului Municipal Chișinău

Astăzi, 14 iunie, după o pauză de peste trei luni, Consiliul Municipal Chișinău (CMC) se convoacă în ședință. Ultima ședință a CMC a avut loc la 27 februarie, curent. Pe ordinea de zi sunt propuse spre examinare 36 de subiecte.

12.13: Președintele ședinței, Adrian Culai, anunță că următoarea ședință va avea loc mâine, 15 iunie, ora 10:00.

12.08: Consilierii PSRM părăsesc sala, ședința nu mai poate avea loc.

12.07: După o pauză de mai bine de jumătate de oră, consilierii au revenit în sala de ședință.

11.26: Președintele ședinței, Adrian Culai, este acuzat de Ion Ceban că ar încălca regulamentul. Se propune o pauză de 20 de minute pentru convocarea biroului permanent, pentru a aproba ordinea de zi a ședinței

10.45: Ion Ceban îl felicită pe Andrei Năstase cu ocazia câștigării alegerilor locale și îl invită să participe la ședința CMC. Ceban declară că PSRM va susține toate proiectele bune. Ceban prezintă, pe scurt, proiectele înregistrate în ordinea de zi și solicită excluderea de pe ordinea de zi a tuturor proiectelor legate de locațiuni.

10.34: Începe ședința CMC. Sunt prezenți 32 de consilieri. Ședința este deliberativă (numărul minim de consilieri prezenți trebuie să fie 26). Președintele ședinței este Adrian Culai.

10.27: Au loc ședințele comisiilor de specialitate.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *