Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Încă un lucrător medical din…

Încă un lucrător medical din Moldova a decedat în urma complicațiilor provocate de COVID-19

Încă un lucrător medical din R. Moldova a pierdut lupta pentru viață din cauza infecției cu noul coronavirus. Este vorba despre Svetlana Ceaglei, care a activat la Institutul de Cardiologie în calitate de felcer-laborant mai bine de 30 de ani.

Despre decesul lucrătorului medical a anunțat Institutul de Cardiologie miercuri, 13 ianuarie.

„Condoleanțe familiei colegei noastre, Ceaglei Svetlana, care a pierdut lupta cu viața la vârsta de 54 de ani din cauza complicațiilor survenite în urma infectării cu COVID-19.

Conducerea Institutului de Cardiologie exprimă sincere condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, colegilor de serviciu, prietenilor, rudelor, în legătură cu trecerea în nefiinţă a Svetlanei Ceaglei, care a activat la Institutul de Cardiologie in calitate de felcer-laborant peste 30 de ani. O cunoaștem ca o persoană dedicată, implicată, activă și foarte muncitoare. Institutul de Cardiologie a pierdut un adevărat specialist și un om cu suflet mare. Veșnică amintire! Cuvintele nu sunt îndeajuns să aline durerea, suferinţa şi deznădejdea. Aducem un ultim omagiu colegei noastre. Un gând de alinare şi sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu s-o odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie şi să-i întărească. Fie-i țărâna ușoară!„, se arată într-o notă informativă a instituției.

Marți, 12 ianuarie, alte 476 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în R. Moldova. Din numărul total de cazuri, 6 cazuri sunt de import (2-Egipt, 1-Marea Britanie, 1-Rusia, 1-Irlanda, 1-Ucraina).

Numărul total teste efectuate – 3026, dintre care 2687 primare și 339 repetate.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 150.138.