Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ VIDEO. Palatul Republicii, împânzit…

FOTO VIDEO. Palatul Republicii, împânzit de polițiști. IGP: Vor asigura ordinea publică

Mai mulți polițiști se află în aceste momente în apropierea Palatului Republicii din Chișinău. Reprezentanții Inspectoratului General de Poliția(IGP) ne-au comunicat că au mobilizat polițiștii pentru a asigura ordinea publică și securitatea cetățenilor pe parcursul zilei de astăzi, în contextul în care pentru astăzi, 16 decembrie, este anunțat un nou protest al fermierilor.

Într-o înregistrare video publicată de vicepreședintele Partidului Nostru, Ilian Cașu, se văd mai multe mașini ale poliției, dar și că au fost aduși cu transport la comandă.

Ofițera de presă, Mariana Bețivu, ne-a comunicat că polițiștii au fost mobilizați pentru a asigura ordinea publică și securitatea cetățenilor în contextul în care pentru astăzi este anunțat un nou protest al fermierilor. Totodată, au fost mobilizați și subdiviziuni ale poliției din mai multe raioane ale R. Moldova.

Pentru astăzi este anunțat un nou protest al fermierilor.

MOBILIZARE totală fraților agricultori. Nu fiți indiferenți căci ne afectează pe toți, haide-ți să dăm dovadă de bărbație și demnitate să ne apărăm drepturile noastre a fermierilor să nu creadă cei de la guvernare că pot să ne calce în picioare și să ne scuipe în suflet, iar noi o să stăm cuminței și o să înghițim mai departe pesticide și praf pe câmpurile noastre pustiite de secetă, de aceea vă îndemn să fim solidari și să ieșim într-un număr cît se poate de mare mîine lîngă tractoare căci poimâine poate fi tîrziu. U N I R E FERMIERI!” se arată într-un mesaj distribuit în grupul fermierilor.

Tot pentru astăzi este programată și ședința Parlamentului.