Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Un șofer de 22…

FOTO Un șofer de 22 de ani a intrat cu mașina în clădirea postului vamal Briceni: Nimeni nu a avut de suferit, anunță Serviciul Vamal

Sursa foto: Serviciul Vamal

În noaptea de 16 iunie, în jurul orei 02:00, un șofer de 22 de ani, originar din Edineț, a intrat cu viteză în clădirea postului vamal Briceni, situată pe teritoriul R. Moldova. Potrivit Serviciului Vamal, șoferul este „suspectat a fi în stare de ebrietate avansată”. Polițiștii investighează circumstanțele producerii accidentului.

„Astăzi, 16 iunie 2023, în jurul orei 02:00, un conducător suspectat a fi în stare de ebrietate avansată a intrat cu viteză în clădirea postului vamal Briceni, situată pe teritoriul Republicii Moldova. Șoferul mijlocului de transport de model „Volkswagen” este originar din mun. Edineț și are vârsta de 22 de ani.

La fața locului a fost solicitat un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare, care investighează circumstanțele producerii accidentului”, anunță reprezentanții Serviciului Vamal.

Pornind de la faptul că în postul vamal Briceni-Rossoșanî este instituit control comun și activitatea este desfășurată pe teritoriul Ucrainei, în urma impactului nimeni nu a avut de suferit, anunță Serviciului Vamal.