FOTO/ Protestul față de invalidarea mandatului de primar al mun. Chișinău în 14 imagini

Astăzi, 24 iunie, mii de cetățeni au scandat în fața Primăriei Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale și în fața Parlamentului cerând validarea mandatului de primar general al lui Andrei Năstase.

Judecătoria Chișinău și Curtea de Apel Chișinău au refuzat validarea mandatului de primar al lui Andrei Năstase pe motiv că acesta a făcut agitație electorală în ziua alegerilor îndemnând oamenii să iasă la vot prin intermediul rețelelor de socializare.

Protestul a finalizat cu decizia de a rămâne de veghe în fața Parlamentului până mâine, 25 iunie, la ora 15:30, când va fi ședința decisivă de validare a mandatului lui Andrei Năstase la Curtea Supremă de Justiție.

Vedeți și: LIVE/ Protest în Piața Marii Adunări Naționale: Îl vrem pe Năstase primar


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Cetatenii, oameni ai demnitatii -fata in fata cu dictatura unui individ primitiv, aberrant, frustrat si disperat care a dat foc la tara. Ceea ce fac indivizii din asa-zisul partid si inca democrat, ceea ce se intampla acum, din cauza partidului-stat, partid-mamut, e similar cu anul ’33. Ei, asa-zisii guvernanti, urasc visceral tara si poporul. E genocid fundamentat pe Evanghelia lui Hitler “Mein Kampf”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *