(Foto) Pancartele de la protest: „Trebuie să fii nebun să te pui cu un popor al cărui desert preferat este Coliva”

„Trebuie să fii nebun să te pui cu un popor al cărui desert preferat este Coliva”, „Anchetați și dezinfectați”, „Drogurile sunt de vină”, sunt câteva dintre mesajele de pe pancartele cetățenilor care au venit la protestul de astăzi, 24 iunie. 

Sute de oameni s-au adunat, astăzi, 24 iunie, pentru a scanda și a cere validarea mandatului de primar general al mun. Chișinău, Andrei Năstase.

Urmăriți:

LIVE/ Protest în Piața Marii Adunări Naționale: Îl vrem pe Năstase primar


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Eminentii alienati nu se vindeca. De altminteri, neobrazarea celor de sus este o forma de nebunie incorigibila. Pentru ca un nebun de top a creat nebunii, iar multi nebuni au creat aceasta nebunie. Ei nu stiu ca sunt nebuni, de aia sunt capabili de tiranie, de nelegiuire, de injustitie, de razbunare. Nebuni dupa bani nemunciti, nebuni dupa vorb goale, nebuni dupa poslusanie, nebuni de a da verdicte la ordin, nebuni de a scuipa electoratul in obraz, nebuni de a arde buletnele de vot. Si ard, ard, ard totul ce le iese in cale. Cum se intoarce cainele la ce a vomit, asa se intoarce nebunul la nebunia lui. Nebunii politici dintre Prut si Nistru sunt tupeisti obraznici incorigibili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *