Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Cum arată sectoarele Ciocana…

FOTO Cum arată sectoarele Ciocana și Râșcani ale capitalei după ploaia puternică din seara zilei de 9 august

Ploaia abundentă din seara zilei de marți, 9 august, a doborât sau scos din rădăcini mai mulți copaci și a inundat mai multe străzi. Potrivit primarului capitalei, Ion Ceban, cele mai afectate sectoare au fost Râșcani și Ciocana. Toate serviciile municipale sunt în teren și lucrează la lichidarea consecințelor ploii puternice.

„Toate serviciile municipale se vor concentra pe sectoarele Rîșcani și Ciocana, care au fost cel mai mult afectate. Vom diviza munca pe sectoare mici pentru a fi mai eficienți și vom contracta și agenți economici particulari dacă va fi nevoie”, spune primarul capitalei, Ion Ceban.

Marți seara, 9 august, un bărbat de 43 de ani a murit după ce a călcat într-o băltoacă unde erau căzute două fire electrice, pe strada Dumitru Rîșcanu din Chișinău. Totul s-a întâmplat în timp ce bărbatul se deplasa spre domiciliu, după ploaia puternică care a inundat mai multe străzi și a doborât mai mulți copaci.

Ofițera de presă a Poliției capitalei, Natalia Stati, a comunicat pentru Ziarul de Gardă că pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.