Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ În sectoarele Ciocana și…

FOTO În sectoarele Ciocana și Râșcani ale capitalei, mai mulți copaci au fost doborâți la pământ în urma ploilor abundente, anunță autoritățile municipale

Sursa foto: Ion Ceban/ Facebook

În sectoarele Ciocana și Râșcani ale capitalei, mai mulți copaci au fost doborâți sau scoși din rădăcini, iar mai multe străzi au fost inundate în urma ploilor abundente de marți seară, 9 august.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul de Chișinău, Ion Ceban, a declarat că „toți responsabilii sunt în teren”.

„Ploaia abundentă pe tot teritoriul municipiului face ravagii. Rog cetățenii să evite deplasările în caz că nu au necesitate și maximă atenție pentru cei mici. Toate serviciile municipale monitorizează situația și se intervine prompt pe fiecare caz excepțional”, a spus Ceban.

Anterior, Regia Transport Electric Chișinău (RTEC) a anunțat că, din cauza condițiilor meteorologice, a fost afectată circulația troleibuzelor.

Astfel, urmare a ploilor abundente, unele rute de troleibuz au atestat întârzieri de la orarul stabilit sau au staționat.

„Rutele de troleibuz nr. 5, 7, 20, 21, 23, 25, 28, 30 și 38 staționează. Rutele de troleibuz nr. 10, 12 și 24 staționează pe strada Kiev”, a anunțat RTEC.