(foto) Cum a venit Dodon la Festivalul Familiei

Igor Dodon a anunţat anterior că invită toţi doritorii să participe la Festivalul Familiei, care se  desfăşoară  astăzi, în Piaţa Marii Adunări Naţionale. „Noi, adepţii valorilor familiei tradiţionale, formăm majoritatea în Moldova! Aşa a fost, este şi va fi”, a spus Dodon. Acesta a venit în PMAN însoţit de cei trei fii ai săi şi de Ion Ceban. Soţia preşedintelui nu l-a însoţit la marşul familiei.

Astăzi, s-a  desfăşurat şi Marşul de solidaritate „Fără frică”,  cu începere de la ora 12:00. Acesta a început   de la intersecţia străzilor Ismail şi Bucureşti. Între timp, pe străzile pe unde urma să treacă marşul, s-au adunat  oameni care afirmă că susţin „familia tradiţională”, inclusiv preoţi. Aceştia au intonat Hristos a înviat din morţi”, purtând icoane în mâini şi pancarte cu inscripţia „Moldova, ţară ortodoxă” şi „Nu propagandei homosexuale”. Ulterior, contramanifestanţii au aruncat cu ouă şi pungi cu apă în participanţii la marş.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. ivancelgroaznic

    Nu ca lar interesa probleme de familie, da cest dodon foloseshte orishiche prilezh sa faka reklama la el shi sa fie cu multsimea. Iata, o korupt shi preotsi, da parca se spune ca biserika nu partichipa la politika !
    Trebe, trebe impichment la Dodon, pin no prostit pe toata tsara.

  2. ciubuc ion

    Dodon face campanie electorala tot timpul,chiar daca nu are voie si vrea sa-l popularizeze pe tov,Ceban pt,primaria Chisinau,daca reuseste sa-l destutuie pe Chirtoaca,ca sa poata sa spuna ca la dl,Tanase ca a mai scapat de un unionist,Chirtoaca este al doilea de care vrea sa scape acest mancurt sovietic pe care noi l-am ales presedinte pe minciuni si pe propaganda sovietica de la posturile rusesti,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *