(foto) Cum a venit Dodon la Festivalul Familiei

Igor Dodon a anu­nţat ante­ri­or că invi­tă toţi dori­to­rii să par­ti­ci­pe la Fes­ti­va­lul Fami­li­ei, care se  desfă­şoa­ră  astăzi, în Pia­ţa Marii Adu­nă­ri Naţio­na­le. „Noi, ade­pţii valo­ri­lor fami­li­ei tra­di­ţio­na­le, for­măm majo­ri­ta­tea în Mol­do­va! Aşa a fost, este şi va fi”, a spus Dodon. Aces­ta a venit în PMAN însoţit de cei trei fii ai săi şi de Ion Ceban. Soţia preşe­din­te­lui nu l-a însoţit la marşul fami­li­ei.

Astăzi, s-a  desfă­şu­rat şi Marşul de soli­da­ri­ta­te „Fără fri­că”,  cu înce­pe­re de la ora 12:00. Aces­ta a înce­put   de la inter­se­cţia stră­zi­lor Isma­il şi Bucu­reş­ti. Între timp, pe stră­zi­le pe unde urma să trea­că marşul, s-au adu­nat  oame­ni care afir­mă că susţin „fami­lia tra­di­ţio­na­lă”, inclu­siv pre­o­ţi. Aceş­tia au into­nat Hris­tos a învi­at din morţi”, pur­tând icoa­ne în mâi­ni şi pan­car­te cu inscri­pţia „Mol­do­va, ţară orto­do­xă” şi „Nu pro­pa­gan­dei homo­se­xu­a­le”. Ulte­ri­or, con­tra­ma­ni­fes­tanţii au arun­cat cu ouă şi pun­gi cu apă în par­ti­ci­panţii la marş.

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

2 comentarii

  1. ivancelgroaznic

    Nu ca lar inte­re­sa pro­ble­me de fami­lie, da cest dodon folo­sesh­te orishi­che pri­le­zh sa faka rek­la­ma la el shi sa fie cu mult­si­mea. Iata, o korupt shi pre­ot­si, da par­ca se spu­ne ca bise­ri­ka nu par­ti­chi­pa la poli­ti­ka !
    Tre­be, tre­be impi­ch­ment la Dodon, pin no pros­tit pe toa­ta tsa­ra.

  2. ciubuc ion

    Dodon face cam­pa­nie elec­to­ra­la tot timpul,chiar daca nu are voie si vrea sa-l popu­la­ri­ze­ze pe tov,Ceban pt,primaria Chisinau,daca reu­seste sa-l des­tu­tu­ie pe Chirtoaca,ca sa poa­ta sa spu­na ca la dl,Tanase ca a mai sca­pat de un unionist,Chirtoaca este al doi­lea de care vrea sa sca­pe acest man­curt sovi­e­tic pe care noi l-am ales pre­se­din­te pe min­ciu­ni si pe pro­pa­gan­da sovi­e­ti­ca de la pos­tu­ri­le ruses­ti,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *