Principală  —  IMPORTANTE   —   FOTO/ Cinci persoane au ajuns…

FOTO Cinci persoane au ajuns la spital în urma unui accident produs la Botanica: o mașină a Armatei Naționale, aflată în misiune de serviciu, implicată. Autoritățile au inițiat o anchetă

Cinci persoane au fost transportate duminică dimineață la spital după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier produs la intersecția străzilor Muncești și Băcioii Noi. Unul dintre cele două automobile implicate în accident aparține Armatei Naționale și se afla într-o misiune de serviciu în momentul impactului violent.

Potrivit Poliției Capitalei, două mașini – o mașină de taxi, de marcă Renault, condusă de un bărbat de 24 de ani și un alt automobil, de model Dacia, la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani s-au izbit violent. Polițiștii au fost sesizați în legătură cu producerea accidentului în jurul orei 8:23, astfel că au mers la fața locului pentru a face cercetări.

În urma impactului violent, în total, cinci persoane – șoferul de taxi și patru pasageri din ambele mașini, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Mașina de model Dacia, care a fost implicată în accident aparține Armatei Naționale, informează responsabilii din cadrul Ministerului Apărarii.

Reprezentanții Ministerului Apărării au emis o notă prin care menționează că automobilul implicat în accident se afla într-o misiune de serviciu, iar doi militari au avut de suferit în urma impactului violent.

În această dimineață, o mașină de model Dacia Logan din dotarea Armatei Naționale, deplasindu-se în interes de serviciu spre satul Plop Stiubei, Căușeni, din cauza condițiilor climaterice nefavorabile și vizibilitate scăzută, la intersecția bulevardului Dacia-Bacioii Noi, s-a tamponat cu un vehicul ce aparținea unei companii de taxi. În rezultat, patru persoane, printre care doi militari, au fost răniți. Aceștia au fost transportați la spital cu răni ușoare, pentru îngrijiri medicale. Militarii se află înafara oricărui pericol. Urmează ca poliția să stabilească circumstanțele producerii accidentului și să ia o decizie în acest sens”, se menționează în nota Ministerului Apărării.

Sursa: facebook.com

sursa: facebook.com

Șefa Serviciului de Presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a comunicat că în urma accidentului autoritățile au inițiat o anchetă în cadrul căreia vor fi cercetate toate circumstanțele.

În dependențaă de leziunile cu care s-au ales persoanele, șoferul care va fi găsit vinovat va fi atras la raspundere conform legislatiei în vigoare”, ne-a comunicat Natalia Stati.