Principală  —  IMPORTANTE   —   DOC/ Amplasarea, pe 19 august,…

DOC Amplasarea, pe 19 august, a punctelor mobile pentru vaccinarea împotriva COVID-19

Foto: Primăria municipiului Chișinău

Primăria municipiului Chișinău anunţă că în intervalul orelor 10:00-18:00, troleibuzul va fi amplasat în sectorul Centru al capitalei, șoseaua Hâncești, intersecție cu str. Sihastrului, iar autobuzul se va deplasa în zona Aeroportului, şoseaua Muncești 806, CM a Aviației Civile vs Centrul „Viitorul” . 

Doritorii de a se vaccina, au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârșitul lunii august.

„Oamenii pot identifica ușor unitățile, după inscripțiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti-COVID-19″, susţin autorităţile municipale.

8 decese și alte 485 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate miercuri, 18 august, în R. Moldova, dintre care 414 în rândul persoanelor nevaccinate, anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS).

Din numărul total de cazuri, 32 sunt de import: 8-Italia, 6-Turcia, 4-România, 3-Rusia, 2-Bulgaria, 2-Ucraina, 2-Germania, 1-Belgia, 1-Canada, 1-Letonia, 1-Marea Britanie, 1-Portugalia.