Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Destinațiile, graficul și prețul biletelor…

Destinațiile, graficul și prețul biletelor la cursele charter de repatriere a cețătenilor moldoveni, în perioada 15 – 24 mai

Autoritatea Aeronautică Civilă informează că au fost selectați operatorii aerieni care vor efectua cursele charter de repatriere a cetățenilor Republicii Moldova în perioada 15 – 24 mai 2020.

Astfel, compania aeriană „Fly One” S.R.L. va efectua cursele charter de repatriere pe direcțiile: Dubai, Larnaka și Atena.

 Compania aeriană „WIZZ AIR” în parteneriat cu operatorul turistic MY TRAVEL va efectua cursele charter pe următoarele destinații: Istanbul, Varșovia, Paris.

De asemenea, informațiile ce țin de programul de zbor, dată și ora, vor putea fi accesate ulterior pe pagina oficială a companiei FLY ONE și operatorul turistic MY TRAVEL, reprezentantul WIZZ AIR sau pe www.caa.md

Conform procedurii stabilite anterior de către Comisia Situații Excepționale, de cursele sus-menționate vor beneficia cetățenii moldoveni incluși în listele de așteptare ale misiunilor diplomatice și oficiilor consulare prin completarea chestionarelor puse la dispoziția solicitanților începând cu 29.03.2020, prioritate având studenții, persoanele aflate la tratament medical, cetățeni aflați în dificultate. Persoanele incluse în listele sus-menționate vor fi informate în prealabil despre detaliile privind modalitatea de achiziționare a biletelor de călătorie.