Citiți joi, în ZdG

În ediția din 25 octombrie a Ziarului de Gardă citiți un interviu exclusiv cu Victor Munteanu, avocatul fostului premier Vlad Filat, condamnat la nouă ani de închisoare. Joi vă așteaptă și un reportaj special de la testul „Bereta Neagră” susținut în fiecare an de angajații Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială „Fulger”. 
În paginile ziarului de mâine găsiți informații noi despre dosarul penal în care sunt vizați un procuror, un absolvent al Institutului Național al Justiției, un judecător, numit în funcție acum un an, și un avocat, fost procuror în Procuratura Orhei. Procurorul și judecătorul ar fi pretins, prin intermediul avocatului, trei, respectiv două mii de euro pentru a recalifica faptele unui inculpat învinuit de punerea în circulație a drogurilor.

Justiție: Mita de la Orhei pentru un procuror și un judecător, intermediată de un avocat

Dosar: Ce avere declară „justițiarii” prinși cu mită în proporții deosebit de mari

Exclusiv: Interviu cu avocatul Victor Munteanu „Dacă ajunge în colimatorul sistemului penal, persoana, practic, nu are sorți de izbândă”

La marginea Europei: Idei pentru care ne vindem. Cine sunt victimele manipulării

Reporter special: Viața printre gloanțe

Diaspora: Primul dicționar al emoțiilor în limba română, lansat și la Paris
Mama și cuptoarele ei de pâine
„Noi combatem corupția!”

Realitatea: Cum (nu) a examinat CSM relația ascunsă dintre un avocat și un judecător

Zona publică: Televiziunea „echidistantă” afiliată lui Șor, finanțată de „parteneri”

Editoriale

Aneta Grosu:Marți ca vineri: 10 – într-un dosar, nimeni – în dosarul miliardului furat

Petru Grozavu: După Erdogan, vine Kirill

Pe site-ul www.zdg.md, nu apar toate articolele din ediția tipărită. Pentru a citi primul informațiile din Ziarul de Gardă, vă puteți abona la ediția pdf a ziarului, sau la cea tipărită, online, accesând link-ul zdg.abonare.md.

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *