Bilanț COVID-19 pentru ultimele 24 de ore: 43 de decese și 1 826 de infectări – Ziarul de Gardă
 • Bilanț COVID-19 pentru ultimele 24 de ore: 43 de decese și 1 826 de infectări

  Bilanț COVID-19 pentru ultimele 24 de ore: 43 de decese și 1 826 de infectări
  Imagine-simbol
  de
  27 octombrie 2021 | 21:25

  43 de decese și alte 1 826 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul total de cazuri, 9 cazuri asociate cu contact în afara țării: 2-Israel, 1-Italia, 1-Turcia, 1-Rusia, 1-Olanda, 1-Germania, 1-Polonia, 1-România, anunță Ministerul Sănătății (MS).

  Numărul total de teste efectuate – 9 838, dintre care 5 477 teste rapide.

  Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 332 625. Din numărul total de cazuri, 28 sunt în rândul lucrătorilor medicali: (2-medici, 19-asistenți medicali, 7-personal auxiliar).

  În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internate 3 042 de persoane confirmate cu infecția COVID-19, dintre care 209 în stare extrem de gravă și 20 de pacienți sunt supuși ventilării mecanice.

  Alte 1 474 de persoane au fost vindecate. În total, 310.306 de persoane au fost tratate de COVID-19.

  În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 9 903 de persoane, iar 15.069 sunt sub supraveghere la domiciliu.

  Ministerul Sănătății anunță despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19.

  Deces 7.577: Femeie de 61 de ani din r. Briceni, internată în SR. Briceni. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

  Deces 7.578: Femeie de 79 de ani din r. Briceni, internată în SR. Briceni. Comorbidități: diabet zaharat.

  Deces 7.579: Bărbat de 66 de ani din r. Anenii Noi, internat în IMSP SCM „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: cardiopatie, obezitate, hipertensiune arterială, pielonifrită.

  Deces 7.580: Bărbat de 64 de ani din r. Anenii Noi, internat în IMSP SCM „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: pancreatită, hipertensiune arterială, hepatită.

  Deces 7.581: Bărbat de 54 de ani din or. Soroca, internat în IMSP SCM „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: pancreatită, diabet zaharat.

  Deces 7.582: Bărbat de 58 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, cardiopatie, hipertensiune arterială.

  Deces 7.583: Femeie de 64 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: obezitate, cardiopatie, hipertensiune arterială.

  Deces 7.584: Femeie de 72 de ani din r. Hâncești, internată în IMSP SCM „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: pielonifrită, colecistită, hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces 7.585: Femeie de 63 de ani din r. Sângerei, internată în IMSP SCM „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: pancreatită, hipertensiune arterială, obezitate, anemie, diabet zaharat, cardiopatie.

  Deces 7.586: Femeie de 60 de ani din mun. Bălți internată în SC. Bălți. Comorbidități: obezitate.

  Deces 7.587: Femeie de 65 de ani din mun. Bălți, internată în SC. Bălți. Comorbidități: obezitate, cardiopatie, hipertensiune arterială.

  Deces 7.588: Femeie de 64 de ani din r. Glodeni, internată în SC. Bălți. Comorbidități: obezitate, cardiopatie, hipertensiune arterială.

  Deces: 7.589:Femeie de 66 de ani din r. Râșcani, internată în Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

  Deces: 7.590: Femeie de 70 de ani din r. Drochia, internată în SC. Bălți. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

  Deces: 7.591: Femeie de 83 de ani din mun. Bălți, internată în SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate, diabet zaharat.

  Deces: 7.592: Femeie de 71 de ani din mun. Bălți, internată în SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială.

  Deces: 7.593: Bărbat de 50 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Gheorghe Paladi”. Comorbidități: insuficiența cardio-vasculară acută, scleroza multiplă.

  Deces: 7.594: Bărbat de 82 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Gheorghe Paladi”. Comorbidități: insuficiența cardio-vasculară acută.

  Deces: 7.595: Bărbat de 64 de ani din r. Orhei, internat în SR. Orhei. Comorbidități: hipertensiune arterială, hepatită, diabet zaharat.

  Deces: 7.596: Bărbat de 71 de ani din r. Telenești, internat în SR. Orhei. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, hipertensiune arterială.

  Deces: 7.597: Bărbat de 47 de ani din r. Ungheni, internat în SR. Ungheni.

  Deces: 7.598: Femeie de 43 de ani din r. Drochia, internată în SC. Bălți. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces: 7.599: Femeie de 87 de ani din mun. Bălți, internată în SC. Bălți. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces: 7.600: Femeie de 86 de ani din mun. Bălți, internată în SC. Bălți. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces: 7.601: Femeie de 65 de ani din r. Glodeni, internată în SC. Bălți. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

  Deces: 7.602: Femeie de 67 de ani din r. Cantemir, internată în SR. Cahul. Comorbidități: cardiopatie.

  Deces: 7.603: Femeie de 76 de ani din  mun. Bălți, internată în SC. Bălți.  Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces: 7.604: Femeie de 57 de ani din  r. Glodeni, internată în SC. Bălți.  Comorbidități: hipertensiune arterială.

  Deces: 7.605: Femeie de 82 de ani din  r. Ocnița, internată în SC. Bălți.  Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație.

  Deces: 7.606: Femeie de 78 de ani din  r. Fălești, internată în SC. Bălți.  Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, hepatită.

  Deces: 7.607: Femeie de 81 de ani din  r. Fălești, internată în SC. Bălți.  Comorbidități: cardiopatie.

  Deces: 7.608: Bărbat de 62 de ani din UTA Găgăuzia, internat în SR. Comrat.

  Deces: 7.609: Femeie de 65 de ani din UTA Găgăuzia, internată în SR. Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

  Deces: 7.610: Bărbat de 78 de ani din r. Edineț, internat în SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

  Deces: 7.611: Femeie de 49 de ani din r. Cantemir, internată în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: gastrită, artrită.

  Deces: 7.612: Bărbat de 33 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: obezitate.

  Deces: 7.613: Bărbat de 76 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie.

  Deces: 7.614: Bărbat de 66 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie.

  Deces: 7.615: Femeie de 70 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie.

  Deces: 7.616: Bărbat de 75 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

  Deces: 7.617: Femeie de 73 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiomiopatie, hipertensiune arterială.

  Deces: 7.618: Bărbat de 79 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

  Deces: 7.619: Femeie de 77 de ani din regiunea transnistreană. Comorbidități: boală hipertonică, diabet zaharat.

  Ne puteți urmări și pe Telegram, unde publicăm investigații și cele mai importante știri ale zilei, dar și pe YouTube, Facebook, Instagram și TikTok.

  Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 1000 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.zdg.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor ZdG se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.

 • TRIMITE ȘTIREA TA
  Cunoști o informație de interes public? Trimite-o la ZdG
  FORMULAR

  Abonează-te pentru a fi la curent cu toate noutățile!

  Ziarul de Gardă. Singurul ziar de investigații din Republica Moldova. Abonează-te și tu! Abonează-te

  Ziua Internațională a Studenților: Student din R. Moldova peste hotare vs student străin în R. Moldova

  Tot mai mulți tineri din R. Moldova aleg să studieze la instituții de învățământ superior de peste hotare. Motivele deciziei de a pleca sunt diverse: de la calitatea precară a studiilor la nerecunoașterea diplo…
  Ziua Internațională a Studenților: Student din R. Moldova peste hotare vs student străin în R. Moldova

  VIDEO/ „Împlinesc 17 ani de când citesc Ziarul de Gardă”. De vorbă cu Ion Boțan, fost profesor de limbă și literatură română în comuna Mingir

  Ion Boțan, cititor fidel al Ziarului de Gardă a fost profesor de limbă și literatură română timp de patru decenii în școala din comuna Mingir. S-a născut în comuna Chiperceni, raionul Orhei, iar la Hâncești a v…
  VIDEO/ „Împlinesc 17 ani de când citesc Ziarul de Gardă”. De vorbă cu Ion Boțan, fost profesor de limbă și literatură română în comuna Mingir

  VIDEO/ „În 25 de ani, am asistat doar la distrugerea justiției”. De vorbă cu magistratul Ion Cotea despre un sfert de secol din viața sa

  După un sfert de secol, pe care l-a dedicat sistemului judecătoresc din R. Moldova, magistratul Ion Cotea constată cu regret că în toți acești ani „a asistat doar la distrugerea justiției”. Judecătorul afirmă c…
  VIDEO/ „În 25 de ani, am asistat doar la distrugerea justiției”. De vorbă cu magistratul Ion Cotea despre un sfert de secol din viața sa

  Magistrații Judecătoriei Chișinău au dispus prelungirea arestului la domiciliu cu încă 20 de zile în privința lui Ruslan Popov

  Magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, au dispus miercuri, 8 decembrie, prelungirea arestului la domiciliu cu încă 20 de zile în privința adjunctului suspendat al procurorului general suspendat, Rus…
  Magistrații Judecătoriei Chișinău au dispus prelungirea arestului la domiciliu cu încă 20 de zile în privința lui Ruslan Popov

  DOC/ Un proiect de lege care presupune auditul public extern în domeniul gazelor naturale, votat de Parlament în prima lectură

  Deputații din Parlamentul de la Chișinău au votat joi, 9 decembrie, în prima lectură, proiectul de lege care presupune auditul public extern în domeniul gazelor naturale. Potrivit deputatului Partidului Acțiune…
  DOC/ Un proiect de lege care presupune auditul public extern în domeniul gazelor naturale, votat de Parlament în prima lectură

  DOC/ Inițiativa privind reducerea generării de deșeuri, votată de Parlament în prima lectură

  Inițiativa privind reducerea generării de deșeuri în R. Moldova a votată de Parlament în prima lectură joi, 9 decembrie. Proiectul de lege propune modificări la Legea privind protecția mediului înconjurător și…
  DOC/ Inițiativa privind reducerea generării de deșeuri, votată de Parlament în prima lectură