Astăzi, va avea loc încă un târg de roadă locală în Parcul Catedralei

După ce duminica trecută au reușit să vândă aproape 180 de tone de struguri și 10 tone de mere, azi, 31 martie, producătorii autohtoni organizează un nou târg de roadă locală în Parcul Catedralei din Chișinău.

„Duminică vor veni 24 de agricultori din toată țara, cu 100 tone de struguri și 20 tone de mere. În plus, vom mai avea prune și mure de pădure. Prețul unui kilogram de struguri va fi 5 lei. Acesta se va vinde cu lada. Prețul unei lăzi cu mere va fi de 70 de lei. Târgul va dura până la ultimul cumpărător”, spun organizatorii.

Duminica trecută, pe 24 martie, în scuarul Catedralei a avut loc primul asemenea târg de produse locale. Atunci, oamenii au făcut cozi pentru a cumpăra o ladă de struguri.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. ivancelgroaznic

    Bune ceste tirguri pentru agricultori, da si mai une ar fi fost a face de aste pe la vecini, in Romania si Ukraina, in orase mari de granita cum e Iasi, Botosani, Vaslui, Reni, Bolgrad, prin intelegere cu camere de comert de acolo, ca sa nu fie dari mari la vama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *