Apel la caritate: O fetiță de 3 ani are nevoie de ajutorul nostru

Margarita, o fetiță de 3 ani, a fost diagnosticată, recent, cu tumoare pe creier. Familia are nevoie de 22,5 mii de USD pentru o operație urgentă, care să-i redea Margaritei șansa pentru a spera la viață. Operația urmează să fie efectuată de un reputat neurochirurg din Turcia. 

„Mă numesc Oxana Dabija și de trei ani sunt mama gemenilor Ion și Margarita. Am crescut fără mamă de mic copil, iar acum viața ne pune la o grea încercare… O banală consultație la neurolog s-a transformat într-o durere imensă pentru familia noastră. Margarita și Ion sunt gemeni și s-au născut perfect sănătoși. Acum, însă micuța mea a fost diagnosticată cu tumoare pe creier… Timpul este foarte scurt pentru Margarita, de aceea, urgent trebuie de operat. Din păcate, această operație nu se poate face la noi în țară din lipsa utilajelor necesare: neuro navigație și RMN intraoperator. Medicii ne dau maximum 2 săptămâni la dispoziție pentru a fi operată, e nevoie să fie operată urgent. Viața puiului meu este în pericol și îngenunchez în fața voastră să ne ajutați. 22.500 de dolari costă acestă operație și nu ne ajunge nici câțiva ani ca să colectăm suma… Domnul chirurg Talat Kiris din Turcia a acceptat să ne opereze fetița. Operația va fi una tare complicată, dar medicii ne dau mari șanse ca puiul nostru să se facă bine… Timpul este preșios și fiecare minut contează pentru micuța noastră Margarita… Vă implor ajutați-ne să ne salvăm fetița”, sună anunțul postat de mama fetiței.

ZdG se solidarizează cu acest caz și îndeamnă oamenii care pot ajuta să telefoneze la următoarele numere de telefon sau să transfere bani în contul de mai jos. Bani pot fi donați, de asemenea, pe site-ul www.caritate.md, unde până luni dimineața au fost strânși aproape 6 mii de USD. 

Valentin Dabija:  +373 79 211 863

Oxana Dabija: +373 79 293 352

Găsiţi în linkurile de mai jos mai multe detalii despre povestea lui Margo. Tot acolo este inclus şi actul care dovedeşte diagnosticul primit de Margo.

PE ACESTE DOUĂ PAGINI, PUTEŢI DONA DE ORIUNDE DIN LUME, INCLUSIV DIN REPUBLICA MOLDOVA ŞI ROMÂNIA:

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-micuta-margarita

https://www.gofundme.com/little-margarita-needs-our-help

PENTRU DONAŢII DIN ROMÂNIA:

Prin transfer bancar sau depunere la bancă:

RO68 RZBR 0000 0600 1539 1323 | RON | Bank Name: Raiffeisen Bank
Bank Swift Code: RZBRROBU | Nume Natalia Dabija

PENTRU DONAŢII DIN REPUBLICA MOLDOVA:

Prin SMS:

Expediază un SMS cu conținutul „margarita” la:

9002 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL

2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL

Prin telefon:

Sună la numărul 090009002 (abonatii Moldtelecom), pentru a dona 45 lei.

Prin transfer bancar sau depunere la bancă:

MD83VI000000223371124987 | EUR | nume Dabija Valentin
MD73VI022331210001134 | MDL | nume Dabija Valentin

 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *