Principală  —  IMPORTANTE   —   „A suferit un politraumatism incompatibil…

„A suferit un politraumatism incompatibil cu viața”. Șoferul mașinii, care s-a izbit de un copac, pe o stradă din capitală, a murit

Șoferul mașinii, care s-a izbit de un copac, pe strada Uzinelor din capitală, a murit la Institutul de Medicină Urgentă.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arsene, tânărul a fost adus la instituția medico-sanitară la ora 04:00, în stare extrem de gravă, iar la ora 08:00 a decedat, din cauza „unui politraumatism incompatibil cu viața”.

Reprezentanții Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău susțin că „în cadrul acțiunilor întreprinse de angajații poliției a fost stabilită identitatea conducătorului auto. Tânărul are 26 de ani și este locuitor al capitalei, iar automobilul aparține părinților acestuia”.

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de vineri, 14 mai, pe strada Uzinelor, din municipiul Chișinău.

Dispeceratul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău a fost sesizat prin intermediul serviciului 112 în jurul orei 03:20. Ajungând la fața locului, angajații poliției au stabilit că mijlocul de transport Audi A6”, condus de șoferul în vârstă de aproximativ 20-25 ani, a pierdut controlul asupra ghidării autovehiculului, a derapat de pe partea carosabilă și s-a tamponat în obstacol.