Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Un tânăr se află…

FOTO Un tânăr se află în comă la spital după ce s-a izbit violent cu mașina de un copac, pe o stradă din Capitală. Acul vitezometrului arată că în momentul impactului șoferul circula cu 140 km la oră

Un tânăr se află internat la reanimare în stare de comă, după ce noaptea trecută s-a izbit cu mașina într-un copac de pe strada Uzinelor din Capitală. Impactul a fost atât de violent încât mașina s-a rupt în bucăți. Potrivit imaginilor publicate de către Poliție acul vitezometrului arată că în momentul impactului șoferul circula cu 140 km la oră.

Autoritățile anunță că deocamdată nu a fost stabilită identitatea șoferului care are vârsta cuprinsă între 20 – 25 de ani și care se află în stare extrem de gravă la spital. Între timp, în urma accidentului, a fost inițiat un proces penal.

Potrivit reprezentanților Poliției Capitalei, angajați ai poliției au fost alertați despre producerea accidentului în jurul orei 3:20.

„Ajungând la fața locului angajații poliției au stabilit că mijlocul de transport „Audi A6” ce era condus de conducător în vârstă de aproximativ 20-25 ani. Acesta pierdut controlul asupra volanului autovehiculului și ca rezultat a derapat de pe carosabil și s-a tamponat în obstacol. În urma accidentului rutier conducătorul s-a ales cu vătămări corporale fiind transportat la spital și internat în secția de reanimare în stare de comă”, menționează Poliția.

Tot Poliția anunță că pe acest caz a fost dispusă inițierea unui proces penal, în cadrul căruia organul de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

În cadrul investigațiilor, urmează să fie stabilită și identitatea tânărului care se afla la volanul automobilului în momentul impactului.