VIDEO/ Ilan Șor a obținut certificatul de integritate și anunță că va candida la alegerile parlamentare

Ilan Șor, controversatul businessman și primar al or. Orhei a anunțat că va participa în calitate de concurent electoral în cadrul alegerilor parlamentare din 24 februarie, atât pe listă de partid, cât și într-o circumscripție uninominală, cel mai probabil la Orhei. 

Mesajul acestuia, în limba rusă, a fost transmis de postul de televiziune „Orhei TV”.

„Dragi prieteni, eu vreau mai mult. Vrea să rezolv cele mai importante sarcini care stau în fața noastră. Vreau să măresc pensiile, vreau să le compensez pensionarilor serviile comunale, vreau să îmbunățesc condițiile din sistemul medical, iar bătrânii și copiii să primească pastile gratuit, să construiesc aici, la noi, fabrici și uzine pentru ca oamenii să aibă locuri de muncă bine plătite. Din păcate, calitatea de primar nu-mi permite să fac asta și din acest motiv am luat decizia să fiu în fruntea listei Partidului Șor și să candidez în circumscripția noastră uninominală, cu siguranță din partea Partidului Șor…. Sunt sigur în victoria noastră. Suntem singurii care se țin de cuvânt”, a spus Șor. 

Acesta a precizat că este gata să dețină funcții de conducere în stat și a promis că dacă Partidul Șor va câștiga alegerile, sediul Guvernului va fi mutat la Orhei, iar  ministerele își vor schimba sediile de la Chișinău în centre raionale.  „Nu contează în ce funcție mă voi afla, dar eu voi fi tot timpul alături de voi. Juridic, nu contează ce funcție voi avea, de facto, voi rămâne primarul orașului până când nu vom face tot ce am planificat”, a declarat Șor.

Partidul Șor ar urma să se înregistreze în cursa electorală pe parcursul zilei de joi, 27 decembrie. Formațiunea ar putea fi a 5-lea în lista electorală, după PDM, Blocul ACUM, PCRM și PSRM. 


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

3 comentarii

 1. Le Justicier

  Și oare vreunul din frații noștri moldoveni s-a îndoit cât de puțin, că răpănoșenia asta de ***** hoț de miliarde Ilan Șor va obține certificatul de integritate și că va candida la alegerile parlamentare? Sărmanii oameni simțeau dinainte, că Talpa Iadului Plahotniuk își va bate joc de ei până la capăt. Simțeau, știau, crâșneau din dinți și RĂBDAU!

  Atâta timp, cât permitem Talpei Iadului Plahotniuk și dracilor lui să ne călărească și să ne împungă pe sub coaste cu “triohzubețul” lor, la altceva nici nu ne putem aștepta. Vor vota “juncănașii” noștri din Orhei pentru răpănoșenia asta de *****, hoț de miliarde, Ilan Șor? De asta Talpa Iadului Plahotniuk i-a și adus la sapă de lemn, ca să voteze

  Talpa Iadului Plahotniuk tergiversează dosarul hoțului miliardelor ******* Ilan Șor de foarte mult timp. Hoțul ***** al celor peste 40 MILIARDE de lei Ilan Șor a fost condamnat la 7 ani și șase luni de închisoare încă pe 21 iunie 2017. De atunci justiția capturată de Talpa Iadului Plahotniuk a tot tergiversat examinarea dosarului la Curtea de Apel. Acum, Comisia Electorală Centrală a Talpei Iadului Plahotniuk îi dă ******* hoț de miliarde Ilan Șor certificatul de integritate și îi permite să candideze la alegerile parlamentare.

 2. Academic

  Pentru că există acea decizie a Curții Constituționale, în care se menționa în cazul Filat, că persoanele asupra cărora planează suspiciuni de corupție nu pot deține o funcție publică, ori în cazul ********* hoț Ilan Șor, acesta este lăsat să meargă în fotoliul de deputat. După ultimele numiri în Curtea Constituțională Talpa Iadului Plahotniuk și-a subordonat-o ABSOLUT. Acum poate să facă ORICE cu ORICINE! MÂNCAȚI CÂRNĂCIORI BĂIEȚI, NUMAI FIȚI ATENȚI, CĂ ACEȘTEA POT SĂ VĂ IASĂ PRINTR-O PARTE!

 3. ivancelgroaznic

  “Sunt sigur în victoria noastră.” Din mangleala in mangleala , spre victoria finala. So fi gindit si chibzuit a da pensi si pastile din miliardu furat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *