VIDEO/ Din cortul de lângă MAI: „Vrem Parlamentul să se unească!”

Oamenii care au fost dislocați de către Partidul Democrat în fața instituțiilor publice sunt nemulțumiți de sărăcie, corupție, de oligarhie și de proasta guvernare.

Una dintre femeile care stă de câteva zile în unul dintre corturile din fața Ministerului de Interne, a declarat că este nemulțumită de corupția și îmbogățirea ilicită a celor care au condus R.Moldova.

Aceasta susține că nu împărtășește nici poziția lui Dodon, nici a lui Plahotniuc, nici a lui Filip, iar singura sa revendicare este ca „Parlamentul să se unească” și să facă ceva pentru ca oamenii să trăiască mai bine.

Totodată, femeia spune că locul lui Dodon, Plahotniuc și Filip este la pușcărie, alături de Filat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *