VIDEO/ Cum NU răspunde Igor Dodon la întrebarea ZdG: Ce a făcut președintele timp de 2 ani ca să lupte cu corupția

Mii de socialiști au mărșăluit duminică, 18 noiembrie, pe străzile Capitalei. În jurul orei 12.00, oamenii au ajuns în Piața Marii Adunări Națională, iar de pe scenă, liderii partidului  s-au lansat în campania electorală cu promisiuni care mai de care mai îndrăznețe. Dodon și compania promit salarii medii de 600 de euro, pensii de 300 de euro,  interzicerea unionismului și introducerea în școli a istoriei Moldovei.

Întrebat de reporterul ZdG ce a făcut timp de doi ani ca să lupte cu corupția, președintele Igor Dodon a evitat să ofere un răspuns.

„Pe 24 decembrie va fi raportul meu de doi ani de activitate și vă invit. În instituția nouă prezidențială. Vă mulțumesc”, a răspuns Dodon, în timp ce încerca să „scape de reporter”. Președintele a fost ajutat de un însoțitor, care l-a împins pe jurnalistul de la ZdG pentru a-l opri să se apropie de Igor Dodon, care a preferat să discute cu cineva decât să răspundă la întrebarea ZdG.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *