(video) Ce spune Mihai Ghimpu despre problemele presei din R. Moldova

„Credeți că numai în presă sunt probleme? Sunt peste tot, deoarece așa suntem noi, din păcate”, este reacția liderului Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, după ce este anunțat că la 3 mai este marcată Ziua Mondială a Libertății Presei, dar și că în jurnalismul din R. Moldova există unele probleme. La ultima ședință a Parlamentului, din 28 aprilie, Mihai Ghimpu s-a arătat deranjat de întrebările privind starea libertății presei din R. Moldova și a declarat că dorește mediei să fie „cât mai liberă, cât mai echidistantă și mai independentă”.

Foto: diez.md


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *