Schimbări în „familia” PLDM: Alexandru Bujoreanu este noul vicepreședinte al partidului

Alexandru Bujoreanu, preşedintele OT Leova, a fost ales votat în calitate de vicepreşedinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova, în cadrul ședinţei de ieri a Consiliului Politic Național (CPN) al PLDM.

În cadrul ședinței de ieri a fost ales şi nou secretar general al partidului. Acesta este Alexandru Fetescu, care vine în locul lui Victor Roșca, care, la 13 aprilie 2017, a anunțat că și-a depus mandatul de deputat și va demisiona din funcția de secretar general al PLDM, motivând că ar avea probleme de sănătate.

Pe ordinea de zi a ședinței au fost puse în discuție şi problemele privind organizarea și funcționarea PLDM, situația în organizațiile teritoriale, activitatea deputaților liberal-democrați, dar și aspecte privind contextul social-politic din R. Moldova. „Ceea ce se întâmplă acum în R. Moldova este degradarea oricăror institute democratice și creșterea sentimentului de frică și neîncredere, pe care se ține o dictatură”, a opinat Vadim Pistrinciuc, vicepreședintele PLDM.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *