Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Promisiunea lui Ion Ceban și…

Promisiunea lui Ion Ceban și mesajul către contracandidații la funcția de primar de Chișinău

„Exprim recunoştinţă colegilor pentru încrederea acordată. Este o mare onoare pentru mine, dar şi o mare responsabilitate. Promit să fac tot posibilul pentru a nu dezamăgi echipa şi chişinăuienii”. Declarația aparține lui Ion Ceban, desemnat candidat la funcția de primar al mun. Chișinău din partea PSRM.

„Fracţiunea pe care am onoarea să o conduc a făcut, în ultimii ani, multe lucruri pozitive pentru oraş, aflându-se în opoziţie în Consiliul Municipal. Vom face şi mai multe după alegeri, deoarece avem soluţii concrete, o echipă unită şi experimentată şi o mare susţinere din partea orăşenilor. Fac apel către toţi candidaţii ca, din momentul când oficial va fi dat startul campaniei electorale, să se concentreze în dezbateri în exclusivitate pe problemele oraşului şi modalităţile de soluţionare a acestora, şi nu pe lozincile politice”, a continuat Ceban. Acesta este liderul fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău și purtătorul de cuvânt al președintelui R. Moldova, Igor Dodon.

Candidatura lui Ion Ceban la funcția de primar al mun. Chișinău a fost anunțată de PSRM în dupa amiaza zilei de duminică, 18 martie. „Au fost examinate 4 candidaturi, dar s-a votat unanim pentru Ion Ceban”, a spus Igor Dodon, liderul neformal al PSRM, după ședința partidului în care s-a desemnat candidatul socialiștilor pentru alegerile locale din 20 mai, din Chișinău.