Maia Sandu, a doua oară la Procuratură în legătură cu denunțul pe numele lui Plahotniuc

Astăzi, 13 octombrie, lidera PAS, Maia Sandu, a fost chemată la Procuratură pentru a fi  interogată în calitate de martor pe cazul denunțului împotriva lui Plahotniuc,  prin care cere tragerea la răspundere penală a acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de uzurpare a puterii în stat.

Ieri, Sandu a fost chemată la Procuratura Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) privind același denunț. Sandu spunea că a fost informată despre art. 263 din Codul Penal, care prevede răspunderea penală în cazul unui denunț fals.

Aici puteți citi textul integral al Denunțului împotriva cetățeanului Plahotniuc Vladimir prin care se cere atragerea la răspundere penală pentru uzurparea puterii de stat.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

6 comentarii

 1. Traian Harașosfetiuc

  Ha! Ha! Ha! Da mai sunteți grei la capete, bre moldovenilor!
  Păi Plahotniuc de asta mai întâi a uzurpat (capturat) justiția,
  apoi Parlamentul, guvernul, poliția, etc. Să mai încerce cineva
  să-i facă ceva, când justiția este între picioarele lui!

  În doar doi ani să schimbi numărul deputaților, așa numiți
  democrați de la 19 la 41, adică cu 22, fără alegeri, asta nu-i
  uzurpare a puterii în stat? Să-ți instalezi guvern de buzunar
  în toiul nopții, asta nu-i uzurpare a puterii de stat? Să
  schimbi sistemul electoral după ce-ai uzurpat Parlamentul și
  guvernul fără opoziție și împotriva recomandărilor Comisiei de
  la Veneția, asta nu-i uzurpare a puterii în stat?

 2. Maia Sandu demonstreaza un master class de curaj, de politica noua. Evident, este o fantezie sa crezi ca procuratura de sub pulpana lui Plaha cu moralitate Zero, democrat Zero Barat. se poate regenera. Or, complicitatea este mult prea ampla si foarte sinistra. De ochii lumii, vor “deschide” un dosarel. Doar coperta. Asa cum individul Plahotniuc a insfacat puterea si a intors tara pe dos, ca pe un ciorap rupt, asa executantii si holopii din procuratura va intoarce totul pe dos si va afirma, cu gogomanii si hahavele, ca coordonatorul lor cu mere si pere infecte este Alba-ca-Zapada si e bun ca painea cea calda. Adevarul este ca o mana lunga spala pe alta si mai lunga. Sa afirmi ca Plaha este de buna-cuviinta, e ca si cum ai afirma ca Satan e de buna-credinta.

 3. Reporter

  Da vai de capetele voastre tumănite de tulburel cu “realiștii” voștri
  manipulatori și handicapați. Mai aveți vreo 10 ani să vă bălăciți în
  mocirla Plahotniuc!

 4. Lupul

  Uzurparea puterii în stat de cetățeanul Federației Ruse Plahotniuc este cât se poate de evidentă. Perturbațiile din Parlament cu numărul deputaților partidului
  lui Plahotniuc, care a crescut de peste două ori fără alegeri, trecerea guvernului la practic monopartid cu cățiva lachei din partidul invizibil al lui Iura Leancă, cucoșul priponit în ograda lui Plahotniuc, așteptând să fie făcut răcitură…

 5. Academic

  Da nu mai plânge Dnă Maia! Că Plahotniuc este uzurpator este foarte clar.
  Până la urmă uzurpatorul va fi pus la închisoare și adevărul va triumfa!

 6. Alonso

  bai toti hotii planetei detin pasapoarte engleze amerikane, syyyyy voi numiti asta democratie…si ce daca plaha are pashaport rusesc, da banii sunt in offshoruri ale sua si a marii britanii , pai de ce aceste 2 state colonizatori nu ii inchid conturile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *