FOTO/ Dragnea și Tăriceanu, decorați de Candu cu Medalia Democrației

Aflat într-o vizită oficială în România, președintele Parlamentului Andrian Candu l-a decorat pe Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, dar și pe Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului, cu „Medalia Democrației”,  pentru contribuții remarcabile la aprofundarea relațiilor de prietenie dintre Republica Moldova și România, precum și pentru merite deosebite în dezvoltarea relațiilor cu Parlamentul Republicii Moldova.

Totodată, Andrian Candu a fost decorat la rândul său cu Colanul Parlamentului, cea mai înaltă distincție a Camerei Deputaților din Parlamentului României.

Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, Andrian Candu a mulțumit omologilor săi pentru sprijinul ferm pentru parcursul european al Republicii Moldova și suport pentru proiectele derulate în ultimii ani în țara noastră. Totodată, Andrian Candu a vorbit despre necesitatea multiplicării proiectelor care aduc beneficii durabile dezvoltării Republicii Moldova. În particular, președintele Parlamentului s-a referit la proiectele de interconexiune energetică și proiectele de susținere a investițiilor.

Președintele Parlamentului a invitat membrii Parlamentului României să participe în cadrul misiunilor internaționale de monitorizare a alegerilor parlamentare din anul viitor.

Foto: parlament.md

Foto: Facebook/Andrian Candu

Foto: Facebook/Andrian Candu

Foto: Facebook/Andrian Candu

Foto: Facebook/Andrian Candu


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

  1. Reporter

    După părerea mea președintele Camerei Deputaților dl Liviu Dragnea și președintele senatului dl Călin Popescu-Tăriceanu pedeplin merită fiecare „Medalia Democrației”! Dar iată vice versa, adică talpa iadului Plahotniuk și juiful escroc Ilan Șor nici de la o poștă nu miroase a democrație!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *