Ce spune deputatul Adrian Lebedinschi despre calendarele pe care le împarte cetățenilor

Mai multe persoane au semnalat pe rețelele de socializare că au primit în cutia poștală un calendar cu imaginea deputatului Adrian Lebedinschi, cu mesajul „doar împreună reușim”. În timp ce unii cetățeni l-au trecut cu vederea, alții au interpretat acest gest drept o publicitate politică. Solicitat de ZdG, deputatul a precizat că a oferit aceste calendare pe post de carte de vizită, astfel încât oamenii să îl poată contacta.

„Au fost doar câteva calendare. Pentru că în campania electorală au fost semnalate probleme legate de amenajarea teritoriul, reparația drumurilor, iluminatul stradal, am prezentat calendarele în calitate de cartelă de vizită. Pe ele sunt indicate datele mele de contact și adresa de e-mail sau unde mă pot găsi”, a declarat Adrian Lebedinschi.

Întrebat dacă această acțiunea a fost coordonată cu partidul, deputatul a menționat că a decis să facă acest lucru din proprie inițiativă, iar calendarele au fost tipărite din banii lui proprii.

Lebedinschi nu a putut să ne comunice dacă și alți membri ai PSRM au împărțit astfel de cărți de vizită.

Foto: Facebook/Diana Guja

Foto: Facebook/Irina Cațer, Facebook/Diana Guja

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *