Ce avere declară Valentina Buliga, președinta Casei Naționale de Asigurări Sociale

Valentina Buliga, numită la sfârșitul lunii decembrie 2018 în funcția de președintă a Casei Naționale de Asigurări Sociale (CNAS) indică în declarația sa de avere pentru anul trecut un salariu de peste 36 mii de lei, obținut din activitatea de la Parlament.

Din 2017, Buliga deține (1/2 cotă parte) două terenuri agricole și două intravilane, iar din 2000 un teren pe care îl estimează la peste 192 mii de lei.

Tot din 2000, familia Buliga este proprietara unei vile, iar din 2017 a unei case de locuit, precum și a unei alte averi imobile. Din anul 2014, Buliga deține un automobil marca Hyundai Santa Fe, pe care îl evaluează la peste 621 mii de lei.

Valentina Buliga a fost ministra Muncii, Protecției Sociale și Familiei în perioada 2009-2015.

Anul trecut, Guvernul R. Moldova a fost înștiințat despre obligația de a achita 7.680 de euro despăgubiri pentru un pensionar din Glodeni, care a fost internat forțat în Spitalul de Psihiatrie în urma incidentului din luna mai 2014, când acesta a lovit-o peste față pe Valentina Buliga.

Citiți și: Guvernul, obligat să achite aproape 8.000 de euro unui pensionar care a lovit-o pe Valentina BuligaPreluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *