Care ar fi a doua identitate a lui Vlad Plahotniuc

Victor Novak ar fi a doua identitate a lui Vlad Plahotniuc, conform surselor reprezentanților postului de televiziune Jurnal TV. Anunțul a fost făcut în cadrul ediției din 25 noiembrie a emisiunii „Secretele puterii”.

Conform informațiilor Agenției Servicii Publice, există doar o persoană cu acest nume.

Invitatul emisiunii, Pavel Filip, a menționat că nu cunoaște despre cea de-a doua identitate a lui Vlad Plahotniuc.

Despre faptul că fostul lider democrat mai are o cetățenie a declarat deputatul Chiril Moțpan săptămâna trecută. Președintele Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică a spus că documentul ar fi fost obținut când în funcția de director al Agenției Servicii Publice era Serghei Răilean, care este nașul de cununie al fiului mai mare al lui Pavel Filip.

Procuratura Anticorupție a confirmat că a pornit o cauză penală pe faptul obținerii de către Plahotniuc a celui de-al doilea pașaport al Republicii Moldova, cu o altă identitate, menționând că infracțiunea se pedepsește cu închisoare de la 3 la 7 ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 la 15 ani.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *