VIDEO/ Primele declarații ale lui Andrei Năstase după decizia Curții de Apel

Liderul PPDA a calificat decizia instanței de apel drept una absurdă și a precizat că, deja, nu mai este vorba despre „incompetență”, ci despre „crimă”.

„Este o crimă împotriva democrației!”, a replicat Andrei Năstase. „Comanditarul este Plahotniuc, aflat într-un parteneriat cât se poate de evident cu Dodon!”, a adăugat liderul PPDA.

Andrei Năstase cheamă toți cetățenii în stradă, pentru a protesta împotriva justiției din R. Moldova, despre care afirmă că a fi controlată de liderul PDM, Vladimir Plahotniuc.

„Se resping cererile de apel declarate de paltoforma Demnitate și Adevăr, concurentul electoral Andrei Năstase, Partidul Socialiștilor din R. Moldova, Consiliul Electoral de Circumscripție Electorală mun. Chișinău, nr. 1 și se menține Judecătoria Chișinău, sediul Centru, din 19 iunie 2018, emisă în cauza civilă respectivă și prin care s-au invalidat alegerile locale ale primarului general al mun. Chișinău. Decizia poate fi atacată cu recurs la Curtea Supremă de Justiție timp de o zi de la pronunțare”, a citit raportorul completului de judecată, Vladislav Clima, care a precizat că decizia motivată va fi citită mâine, 22 iunie, la ora 14.00.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *