Principală  —  IMPORTANTE   —   UPDATE/ Șase persoane, reținute de…

UPDATE Șase persoane, reținute de ofițerii CNA în cadrul perchezițiilor efectuate în nordul țării într-un dosar de corupție la eliberarea permiselor de conducere

Sursa: CNA

UPDATE 13:55 Ofițerii Direcţiei generale teritorială „Nord” (DGT Nord) a Centrului Național Anticorupție (CNA) au reținut șase persoane în cadrul perchezițiilor de astăzi care au vizat angajați ai Agenției Servicii Publice (ASP), instructori auto și persoane intermediare, conform unui comunicat de presă publicat e CNA.

„De asemenea, în urma acțiunilor de urmărire penală au fost ridicate mai multe sume de bani în diferită valută. La acest moment continuă perchezițiile în raza municipiului Bălți. Cauzele penale sunt instrumentate de CNA sub conducerea procesuală a Procuraturii Anticorupție, oficiul Nord și Procuratura municipiului Bălți. Cu detalii vom reveni, după finalizarea operațiunii”, notează CNA.

Știrea inițială:

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) efectuează miercuri, 29 noiembrie, percheziții la Bălți într-un dosar de corupție la eliberarea permiselor de conducere. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Starinschi.

„(…) Suntem la Bălți cu 18 percheziții care vizează angajați ai ASP, instructori auto și persoane intermediare”, a declarat Angela Starinschi.

Purtătoarea de cuvânt a CNA a precizat că va reveni cu amănunte la finalizarea acțiunilor.