Unul dintre autorii tâlhăriei din Hînceşti, ajuns în fața magistraţilor

Procuratura raionului Hânceşti a finalizat urmărirea penală şi a expediat instanţei de judecată cauza penală de învinuire a unui locuitor al raionului de comiterea tâlhăriei.

Cazul a avut loc în septembrie 2013, când inculpatul, împreună cu alte persoane au pătruns într-o locuinţă din or. Hânceşti în care se aflau stăpânii. Aceştia au imobilizat gazdele şi le-au aplicat multiple lovituri, după care au sustras din casă bani şi lucruri de preţ estimate la 1,8 milioane lei, părăsind locul infracţiunii.

Procurorii au stabilit că, după comiterea crimei, inculpatul, în vârstă de 23 ani a părăsit hotarele ţării, însă la începutul acestui an a fost reţinut în Federaţia Rusă şi extrădat autorităţilor R. Moldova. Actualmente, acesta se află în arest, iar dacă va fi recunoscut culpabil de comiterea tâlhăriei în proporţii deosebit de mari, el riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.

Urmărirea penală în privinţa complicilor inculpatului a fost disjungată într-o procedură separată, aceştia fiind anunţaţi în căutare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *