Infractorii și debitorii de stat, reținuți de poliție

În ultimele 24 de ore au fost efectuate șase rețineri a debitorilor de stat și a persoanelor anunțate în căutare națională pentru încălcarea legislației R. Moldova. Acestea au avut loc în raioanele Edineț, Râșcani, Comrat, Cahul și în mun. Chișinău.

Astfel, polițiștii din trafic au tras pe dreapta unitățile de transport care sunt căutate de executării judecătorești pentru mai multe datorii față de băncile comerciale sau de organele de drept pentru comiterea infracțiunilor.

O astfel de persoană, căutată de mai mult timp către Poliție, pentru săvârșirea unei excrocherii, a fost reținută, ieri, 11 februarie, în apropiere de punctul de trecere a frontierei de stat din localitatea Palanca. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, originar din orașul Comrat, intenționa să părăsească teritoriul țării, pentru a evita pedeapsa pentru infracțiunea comisă anterior.

Drept urmare, tânărul a fost încătușat și condus la Inspectoratul de poliție Comrat pentru cercetări.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *