Depistat în stare de ebrietate la volanul unei mașini furate

Angajații Serviciului patrulare din cadrul Inspectoratului de poliție Bălți, au oprit pe str. Calea Ieșilor din municipiul Bălți un automobil de model „Mercedes Vito” care se deplasa neadecvat.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 33 de ani, locuitor al municipiului Bălți. Observând că șoferul prezintă semne vădite de conducere a automobilului în stare de ebrietate, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest și au constatat că acesta avea o concentrație de 1,22 mg/l alcool.

Mai mult, în timpul audierilor, oamenii legii au stabilit că mașina la volanul căreia se afla bărbatul a fost răpită cu puțin timp înainte de a fi oprită de polițiști. Ca urmare a cercetărilor, s-a stabilit că automobilul a fost furat tot de pe aceeași stradă și că aparține unui locuitor al satului Răuțel, raionul Fălești.

În acest caz au fost inițiate două cauze penale. Dacă va fi demonstrată vinovăția, bărbatul riscă 5 ani de închisoare.


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

1 comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *