Principală  —  Ştiri  —  Extern   —   VIDEO/ A murit artistul român…

VIDEO A murit artistul român Benone Sinulescu. Cântărețul avea 84 de ani

Foto: Facebook

Artistul român Benone Sinulescu a murit joi, la vârsta de 84 de ani. Potrivit apropiaților, el a murit la una din locuințele sale din județul Arad, din cauza unei pneumonii care s-a agravat pe fondul unor alte probleme de sănătate. În luna iulie, soția lui a anunțat printr-un mesaj postat pe Facebook că acesta era în stare gravă, după ce a fost găsit căzut în casă, scrie presa de peste Prut.

Mesajul postat de soția artistului:

În urmă cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinica de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată. În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de a nu fi expus într-o situație nefavorabilă imaginii publice, împreună am stabilit să solicităm o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.În ziua de sâmbătă starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital”, este mesajul postat de soția artistului pe data de 12 iulie.

Cântăreţul de muzică populară Benone Sinulescu s-a născut la 24 mai 1937, în localitatea Siriu din judeţul Buzău. A primit numeroase premii şi distincţii pentru activitatea sa artistică.