Opera pentru copii „Apolodor. Călătoria unui pinguin”

În perioada 1-4 iunie, începând cu ora 14:00, la Centrul Național de Educație prin Artă (str. Serghei Lazo 23, Chișinău) va fi jucată opera pentru copii „Apolodor. Călătoria unui pinguin”, după poemul lui Gellu Naum.

Spectacolul plin de umor, unde se cântă, se dansează și se folosesc elemente de circ, vă vor încânta și colora primele zile de vară.

Muzica originală: Compozitor Ghenadie Ciobanu
Regie: Vlad Ciobanu
Scenografie: Ștefan Bîlba
Pictor costume: Stela Verebceanu
Profesor canto: Diana Văluţă
Coregrafie: Daria Simbiriova
Mișcare scenică: Ianoș Petrașcu

Intrarea la operă este liberă!


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *