Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Luptătoarea Anastasia Nichita, medaliată cu…

Luptătoarea Anastasia Nichita, medaliată cu argint la turneul din Egipt

Luptătoarea Anastasia Nichita a cucerit medalia de argint la turneul Ibrahim Moustafa din Egipt, a anunțat Comitetul Național Olimpic și Sportiv din R. Moldova.

În finala categoriei de greutate 59 kg, Anastasia Nichita a fost învinsă cu 2-3 de ucraineanca Yulia Tkach. Anastasia a repurtat 3 victorii categorice în Egipt cu reprezentanta gazdelor, Farah Hessein, ucraineanca Yulia Leskovets și indianca Simran Simran.

Reprezentanții Poliției de Frontieră a R. Moldova au transmis un mesaj de felicitare pentru colega loc, menționând că „Anastasia Nichita a demonstrat că este printre cele mai bune luptătoare ale lumii”.

„Colega noastră Anastasia Nichita a demonstrat că este printre cele mai bune luptătoare ale lumii. Locul doi în categoria de greutate 59 kg, fiind un rezultat frumos – BRAVO! Recunoștință, Anastasia, duci faima instituției peste hotare, purtând cu mândrie uniforma Poliției de Frontieră!”, se arată în mesajul Poliției de Frontieră.

În luna august 2022, Ziarul de Gardă a însoțit mai mulți sportivi de performanță la antrenamentele lor și a discutat cu ei despre cât de greu este să obții rezultate înalte fără un suport corespunzător din partea statului. Manejul de Atletică Ușoară din Chișinău a fost primul edificiu sportiv pe care l-am vizitat.