Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Prima zi a Campionatului Mondial…

Prima zi a Campionatului Mondial de Fotbal: Concurs pentru microbiștii abonați la ZdG

Un „microbist înflăcărat” a venit la redacție cu o foaie pe care erau scrise de mână toate echipele premiante la Campionatele Mondiale de Fotbal. Vizita lui ne-a inspirat să lansăm un concurs. Ghicește campioana mondială din acest an și primește un abonament pentru anul 2023 la ZdG

Săptămâna trecută, la redacție a venit „un microbist înflăcărat”, așa cum s-a prezentat Ștefan Onofrei, din orașul Durlești. Avea cu el o scrisoare, dar și o altă foaie pe care erau înșirate toate echipele care au ajuns vreodată în semifinalele Campionatului Mondial de Fotbal, cu locurile ocupate de acestea la finalul competiției. 

Primul campionat mondial a avut loc cu 3 ani înainte de a mă naște eu, dar asta nu m-a încurcat să duc evidența la toate campionatele”

La ai săi 89 de ani, Ștefan Onofrei ne-a spus că „s-a îmbolnăvit” de fotbal încă de prin anii 1952-53, atunci când venea pe jos împreună cu mai mulți colegi de la Colegiul veterinar din Cricova pentru a urmări meciurile echipei Burevestnik Chișinău, „bunica echipei de astăzi Zimbru Chișinău”. Spune că acea echipă merita efortul de a ajunge pe jos la meciurile ei. 

Vizita lui Ștefan Onofrei la redacția ZdG s-a datorat începerii, la 20 noiembrie curent, a celei de-a 22-a ediție a Campionatului Mondial de Fotbal, care se va desfășura în următoarea lună în Qatar. Ștefan Onofrei a adus cu el un tabel în care sunt înregistrate, cu scris de mână, toate rezultatele celor 21 de campionate anterioare. „Primul campionat mondial a avut loc cu 3 ani înainte de a mă naște eu, dar asta nu m-a încurcat să duc evidența la toate campionatele”, ne-a transmis Ștefan Onofrei. 

Ediția a 22-a a Campionatului Mondial de Fotbal începe duminică, 20 noiembrie, iar vizita lui Ștefan Onofrei ne-a inspirat să lansăm un concurs dedicat în exclusivitate abonaților ZdG. 

Concurs ZdG exclusiv pentru abonații care iubesc fotbalul

Dacă sunteți abonat la ZdG și vă place fotbalul, atunci sunteți eligibili pentru a participa la acest concurs. Vă rugăm să trimiteți prin poștă, pe adresa poștală a redacției (Chișinău, str. București 36/2, MD-2001) sau pe adresa de email comunitate.zdg@gmail.com un mesaj cu numele echipei care credeți că va triumfa la Campionatul Mondial de Fotbal din acest an. 

Termenul limită de trimitere a scrisorii sau a mesajelor: 1 decembrie 2022.

Totodată, vă rugăm să indicați în scrisoare sau mesaj anul de când sunteți abonat la ZdG, iar dacă este posibil, să atașați și dovada că sunteți abonat. Fiecare abonat este îndemnat să trimită o singură scrisoare cu numele țării care crede că va fi viitoarea campioană mondială. Cei care vor ghici noua campioană a lumii vor primi un abonament la ZdG pentru anul 2023. Câștigătorii vor fi stabiliți pe 18 decembrie, atunci când este programată finala Campionatului Mondial. 

P.S.: Puteți participa la acest concurs chiar dacă v-ați abonat deja la ZdG pentru anul 2023. În acest caz, dacă o să deveniți câștigător, vom putea perfecta abonamentul pe numele unei persoane indicate de dvs. sau vom înlocui abonamentul cu un produs cu însemnele ZdG, pe care o să-l puteți ridica de la sediul redacției. Vor fi luate în calcul doar scrisorile trimise pe adresa redacției și mesajele venite pe adresa de email indicată mai sus.

Mulțumim că ne urmăriți. Succes tuturor abonaților ZdG. 

Campionatul Mondial de Fotbal din 2022, cea mai importantă competiție dedicată sportului rege, începe duminică, 20 noiembrie, în Qatar, cu duelul din Grupa A dintre țara gazdă, Qatar, și Ecuador.

Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar va fi difuzat în exclusivitate pentru teritoriul R. Moldova de către postul public de televiziune Moldova 1. Atunci când meciurile vor avea loc la aceeași oră, unul dintre ele va fi transmis de către Moldova 2. Totodată, aici vor fi transmise toate meciurile în reluare, a doua zi, ne-au comunicat responsabili din cadrul televiziunii publice.