Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Reacția PAS la propunerea PLDM…

Reacția PAS la propunerea PLDM de a creea un Bloc electoral comun pentru scrutinul prezidențial din 1 noiembrie

Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS) a venit cu o reacție după ce  Partidului Liberal Democrat din Moldova(PLDM) a propus crearea unui bloc electoral comun pentru următoarele alegeri prezidențiale din 1 noiembrie dar și la alegerile parlamentare.

„PAS şi-a înaintat deja candidatul la funcţia de preşedinte în persoana Maiei Sandu, iar principalul obiectiv al nostru este bunăstarea oamenilor, prin alungarea de la putere a lui Dodon și a celorlalți hoți de miliarde. E vremea să scăpăm de cei care se îmbogățesc ilegal pe spatele cetățenilor.

Și alegătorii PAS, și cei ai Platformei DA, ai PL, ai PD sau ai PLDM s-au săturat de hoți. Îi chemăm să o sprijine pe Maia Sandu pe toți oamenii care vor să scape de hoție și de toți hoții în frunte cu Dodon. Acesta va fi adevăratul bloc electoral, al alegătorilor, nu al liderilor politici care astăzi sunt, iar mâine – nu”,
susțin reprezentanții PAS.

Biroul Permanent Central al Partidului Liberal Democrat din Moldova(PLDM) a adresat un apel astăzi, 19 august, Partidului Acțiune și Solidaritate(PAS) și Platformei Demnitate și Adevăr(PPDA) de a crea un Bloc electoral pentru scrutinul prezidențial din 1 noiembrie anul curent, dar și pentru alegerile parlamentare anticipate.