Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   VIDEO/ Primele declarații ale liderului…

VIDEO Primele declarații ale liderului Partidului „Șor” care promite localităților în care a obținut majoritatea de voturi – „o viață mai bună”

Liderul Partidului „Șor” face primele declarații după închiderea secțiilor de votare. Ilan Șor promite o viață mai bună oamenilor din localitățile în care a obținut majoritate de voturi.

„În această campania am zis că politicii trebuie să răspundă pentru declarațiilor lor. Astăzi misiunea noastră este să facem viața mai bună, viața foarte bună, acolo unde oamenii au avut încredere la noi la 100%, acolo unde ne-am clasat pe locul unu. Mulțumesc oamenilor care au votat pentru mine și echipa mea. Înseamnă că va fi teritoriul cu viața mai bună și teritoriul cu viața. Așa a fost, așa este și așa va fi. Ne doresc rezultate bune, dar localitățile în care am câștigat, așteptați-ne, noi ne răsucim mânecile și venit la muncă”, a declarat Șor.

LIVE UPDATE/ Alegeri parlamentare anticipate 2021. Primele rezultate OFICIALE parțiale: PAS pe primul loc, urmat de BECS