Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Fost democrat, despre modificările ce…

Fost democrat, despre modificările ce ar urma să aibă loc în interiorul PDM: ,,Am auzit că vor fi luate decizii privind remanieri la nivel de conducerea partidului”

Fostul democrat Sergiu Sîrbu susține că ,,a auzit” despre eventuale schimbări în interiorul PDM-ului și susține că într-un asemenea mod ,,PDM va deveni jucăria de buzunar a lui Igor Dodon pentru a asigura voturile în Parlament”.

,,Nu știu dacă va fi ședința Consiliului Politic, dar am auzit că va fi ședința fracțiunii. Am auzit că vor fi luate decizii privind remanieri la nivel de conducerea partidului și în interiorul partidului. Cert este faptul că aceste remanieri se fac cu un singur scop – PD să fie totalmente absorbit de PSRM și să intre în influența lui Igor Dodon”, declarat Sergiu Sîrbu.

De asemenea, deputatul din grupul Pro-Moldova susține că pe lângă cei 8 democrați ce au părăsit PDM sunt și alții ce ar dori să facă același lucru, însă ar fi șantajați ,,de anumite grupări din partid”.

,,Sunt foarte mulți democrați care sunt dezamăgiți, doar că ei sunt amenințați și terorizați. Au recunoscut că vor să părăsească, dar sunt șantajați și se tem să sănătatea lor, de viața familiilor. Sperăm că vor avea curajul și nu vor admite să fie înglobați de PSRM”, a mai adăugat Sîrbu.

În aceste clipe, la Parlament, se desfășoară ședința fracțiunii PDM, unde urmează să fie luate mai multe decizii importante ce se referă la situația din interiorul PDM-ului, dar și o eventuală modificare a conducerii formațiunii.