Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   DOC/ Lista completă a candidaților…

DOC Lista completă a candidaților Partidului Politic „ȘOR” la funcția de deputat pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie

Comisia Electorală Centrală (CEC) a publicat lista candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru alegerile anticipate din 11 iulie 2021 din partea Partidului Politic „ȘOR”.

Vineri, 21 mai, partidul a fost înregistrat oficial în lupta pentru anticipate.

101 candidați la funcția de deputat se regăsesc pe lista Partidului Politic „ȘOR”. Cap de listă este liderul Partidului Șor, Ilan Șor, condamnat în 2017 la şapte ani şi şase luni de închisoare pentru escrocherie şi spălare de bani, acesta fiind urmat de vicepreședinta partidului, Marina Tauber.

Lista completă:

Vineri, 21 mai, Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat primii șase concurenți electorali pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Pentru ei începe campania electorală.

Lista primilor șase concurenți electorali înregistrați de CEC:

  1. Partidul Politic Partidul Acasă Construim Europa „PACE” ;
  2. Partidului Politic „Partidul Acțiunii Comune — Congresul Civic”;
  3. Blocul electoral „RENATO USATÎI”;
  4. Partidul Politic „Șor”;
  5. Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate;
  6. Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor; 

Partidul Politic Partidul „ȘOR” a depus vineri, 14 mai, actele la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru înregistrarea în cursa pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent.

Pe 11 iulie 2021 în Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare anticipate.