Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Ion Chicu: „Aduc felicitări Președintelui…

Ion Chicu: „Aduc felicitări Președintelui ales, Doamnei Maia Sandu, dorindu-i succes și puteri pentru muncă în interesul poporului și țării noastre”

Premierul Ion Chicu este primul oficial de rang înalt al Republicii Moldova care recunoaște victoria Maiei Sandu în alegerile prezidențiale. Fostul coleg de facultate al liderei PAS, Chicu o felicită pe facebook „urându-i succes și puteri pentru muncă în interesul poporului și țării noastre”.

Ion Chicu a postat mesajul său la primele ore ale dimineții, la 7.15 și din start spune că Moldova și-a ales un nou președinte. Prim-ministrul Republicii Moldova felicită poporul pentru „promovarea cu succes a acestui examen al democrației și statalității” și speră „foarte mult, că politicienii vor ieși rapid din tranșeele luptelor pentru putere și vor începe, chiar de astăzi, să muncească pentru consolidarea oamenilor și soluționarea problemelor reale ale moldovenilor”.

În același timp, Ion Chicu laudă CEC și toți „angajații statului, care au asigurat buna desfășurare a scrutinului”, se mai arată în mesajul transmis pe pagina sa de facebook.