(FOTO) Gustar, ziua a doua

Ce-a de-a 6-a ediție a Festivalului Gustar a început ieri, pe malul râului Răut, lângă localitatea Furceni. Pe lângă evoluția unor artiști și trupe vestite din Moldova, Rusia, Ucraina și România, participanții la festival pot efectua excursii în zone istorice, participa la numeroase activități și workshop-uri din art zone, la  târgurile și expozițiile prezente.  Reporterii ZdG au vizitat zona și și-au întâlnit cititorii la Gustar.Festivalul continuă și azi. Pe scena festivalului vor evolua Radu Dolgan și Megapolis Band, Sun Q Band din Rusia, Nicoleta Nuca & Live Band , Petro Skazkiv  din Ucraina, Formația Cuibul și interpreta Loredana din România.2 gust


Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.zdg.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Comentariile Dvs. la articolele de pe www.zdg.md sunt apreciate, dacă sunt exprimate într-un limbaj decent. Ne rezervăm dreptul să nu publicăm sau să ștergem mesajele care aduc ofense și injurii celorlalți vizitatori, care incită la ură de rasă, religie și sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *